fbpx

 

Over Boetesvrij.nl :

Boetesvrij.nl is absoluut geen verzekering of advocatenkantoor/juristen loket. Maar een initiatief en samenwerkingsverband van professionals en ervaringsdeskundigen om middels een collectief ons te weren tegen dikwijls onterecht dan wel discutabele opgelegde boetes.

Boetesvrij.nl waarborgt en betaald de door u opgelopen boetes bij afname van 1 van onze pakketten.

Wij, de mensen achter “Boetesvrij.nl” zijn namelijk zelf werkzaam of betrokken geweest in diverse branches waarbij wij helaas met eigen ogen zagen welk financieel leed er vaak achter de mensen ligt die de soms discutabele boetes ontvangen en dan te maken krijgen met een gerechtsdeurwaarder die onverbiddelijk is en bij een mislukte incasso meteen zware sancties oplegt waardoor mensen nog meer in de problemen raken, zelfs al als je een dag te laat nabetaald volgt de boete apart.

Tijd om hier verandering in te brengen! Zeker in deze, voor ieder toch al onzekere tijden.

Verkeersboetes

Bent u een keer de gordel vergeten om te doen omdat u uit nood snel weg moest of ging het stoplicht net iets sneller op rood dan u had verwacht? Moest u wel door rood door achterop komend verkeer. Bent u geflitst en zat u net iets over de toegestane snelheid terwijl u zich normaliter altijd aan de toegestane snelheid houdt? Voor dit soort vervelende situaties kun u zich waarborgen in de opgelopen boetes.

Uiteraard moedigen wij absoluut niet aan om verkeersovertredingen te begaan, en vragen dan ook expliciet om veilig en alert in het verkeer te handelen voor uzelf en uw mede weggebruiker.

Een opgelegde boete waarbij sprake is van een misdrijf of waarbij aantoonbaar opzet in het spel is nemen wij uiteraard niet in behandeling.

Algemene boetes

Bent u op de bon geslingerd in deze roerige tijden voor een overtreding voor bijvoorbeeld een samenscholingsverbod terwijl u misschien helemaal niet tot de zogenaamde groep behoorde? Of kon u slechts niet aantonen dat u tot hetzelfde huishouden behoorde? Vond u de afstandsnorm die wij met ze allen hebben na te leven discutabel? Heel vervelend voor u! Uw stem wordt niet gehoord en u dient bij voorbaat de opgelegde boet altijd te betalen. Boetesvrij.nl hoort u wel!

De instantie die belast is met dergelijke inning van boetes is onverbiddelijk en biedt u niet eens de kans om in termijnen te betalen en bij niet op tijd betalen worden er grote bedragen aan extra kosten in rekening gebracht aan u. Dit wil niemand toch?

Ook een rechtsbijstandsverzekering gaat u helaas niet helpen vanwege de selectieve dekking die zij hanteren.